Bouwgarant Zekerheden

1. Juiste diploma's en verzekeringen
Iedereen kan zich aannemer noemen. Maar BouwGarant-aannemer word je alleen als je over de juiste diplomas en verzekeringen beschikt. U weet dus zeker dat u een ervaren vakman inschakelt die zijn zaken op orde heeft.

 

2. Aantoonbare ervaring
BouwGarant-aannemers hebben aantoonbare ervaring in de bouw. Daardoor weten zij welke aanpak tot het beste resultaat leidt en kunnen ze u goed adviseren.

 

3. Duidelijke afspraken
De BouwGarant-aannemer zet samen met u alle afspraken op papier. Van offerte tot en met de oplevering. U komt dus niet voor verrassingen te staan.

 

4. Kwaliteitscontroles
Alle BouwGarant- aannemers worden regelmatig gecontroleerd door een onafhankelijke instantie. Alleen bedrijven die aan alle eisen voldoen, mogen het BouwGarant-keurmerk dragen.

 

5. VerBOUWgarantie
U kunt kiezen voor extra zekerheid door de VerBOUWgarantie af te sluiten. Let wel op: u bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van deze garantie.

6. Geschillencommissie
Samen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis heeft BouwGarant de Geschillencommissie Verbouwingen opgericht. Heeft u een probleem met uw aannemer? En komt u er samen niet uit, ook niet na bemiddeling door BouwGarant? Dan kunt u terecht bij deze onafhankelijke geschillencommissie.